5 DINGEN DIE JE ALS VOLWASSENE KUNT DOEN ALS HET 30 GRADEN IS

17 jun · admin · No Comments

5 dingen die je als volwassene kunt doen als het 30 graden is

Het is flink warm deze week, in Geesteren stijgt het kwik zelfs naar 30 graden. Om deze reden zetten wij op een rij wat onze favoriete dingen zijn om te doen als het 30 graden is. Wil je elk zonnestraaltje meepakken? Of wil je juist wat tips voor verkoeling? We hebben voor ieder wat wils!

 

1. Je insmeren met zonnebrand

Het klinkt logisch, maar toch vergeten heel veel mensen het. Het resultaat een rood verbrande huid. Smeer je daaorm ’s ochtends al in voordat je de zon in gaat en herhaal het insmeren in de loop van de dag een aantal keren.

 

2. Yoga in zon

Doe je normaal aan yoga, maar wil je vandaag ook van de buitenlucht genieten? Zoek buiten dan een rustig plekje op en doe je oefeningen in de zon.

 

3. Drink voldoende, geef je drinkwater een twist

Wederom iets wat heel logisch klinkt, maar ook dit vergeten veel mensen. Zorg dat je de hele dag door genoeg drinkt. Door de hitte verlies je meer vocht dus je lichaam kan wel wat extra’s gebruiken. Wil je het water wat leuker/lekkerder maken? Gooi er dan wat schijfjes komkommer, citroen en munt in.

 

4. Een boek lezen in de schaduw

Zoek een grote boom op met veel schaduw als je buiten wilt zijn, maar niet de hele dag in de zon wilt zitten. Neem een kleedje, drinken en en snack mee en verlies je in dat ene boek dat je al maanden wilt lezen.

 

5. Wandelen in de natuur

Helemaal tot rust te komen? Maak dan een lange wandeling. Het ideale moment om alles even op een rij te zetten en nieuwe plannen te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

Park de Veldster is een uniek gelegen park in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend om te wandelen en te fietsen. Parkbezoekers kunnen genieten van de unieke omgeving die zich kenmerkt door een rijke flora en fauna. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor wandel en fietsroutes. Komt u ons binnenkort bezoeken?

NEEM CONTACT OP

E-mail (verplicht)

Bericht

© Copyright 2018 Recreatiepark de Veldster

BTW-ID NL001389323B48