5X WAT TE DOEN BIJ WARM WEER

14 jun · admin · No Comments

5x wat te doen bij warm weer

Dat het in Nederland zulk mooi weer is, is genieten. Door de zomerse temperaturen is het ook mogelijk om allerlei activiteiten te ondernemen. De vijf leukste hebben we voor nu op een rij gezet.

 

1. Picknicken in het bos

Neem een kleed mee, lekkere broodjes en koele drankjes en ga lekker picknicken in het bos. Onder de bomen in het bos is het altijd een stuk beter uit te houden dan in de schaduw op menig andere plek. Kom je ’s avonds weer terug op het park, controleer dan wel goed op teken!

 

2. Koel af in het zwembad

Ietwat afgezaagd misschien maar als je kinderen het naar hun zin hebben heb jij het ook! Toch?

 

3. Hou een watergevecht

Vul ballonnen met water voor een waterballonnengevecht of hou een gevecht met waterpistolen. Succes gegarandeerd! Is het waterballonnen gevecht afgelopen? Ruim dan wel de kapotte ballonnen op.

 

4. Vul een teil of wasmand met water

Een opblaasbadje kennen we allemaal maar dat is op een recreatiepark wat lastiger. Gelukkig biedt een grote teil uitkomst! Of een wasmand. Heerlijk om je voeten even wat koelte te gunnen.

 

5. Zoek een terras op in de stad

In Borculo vind je de meest gezellige terrassen. Zoek een plekje heerlijk in de schaduw. Dat je de dag relaxed doorkomt is zeker. Maar wel goed insmeren hè!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

Park de Veldster is een uniek gelegen park in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend om te wandelen en te fietsen. Parkbezoekers kunnen genieten van de unieke omgeving die zich kenmerkt door een rijke flora en fauna. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor wandel en fietsroutes. Komt u ons binnenkort bezoeken?

NEEM CONTACT OP

E-mail (verplicht)

Bericht

© Copyright 2018 Recreatiepark de Veldster

BTW-ID NL001389323B48