DE ELS

STILTEGEBIED

Voor degenen die naast het groepsplezier ook rust en natuur weten te waarderen is dit een unieke en ideale locatie om een weekend of midweek door te brengen.

INCHECKEN VANAF 15.00 UUR

Komt later op de dag u beter uit? Laat het ons weten.

HUISDIEREN NIET TOEGESTAAN

In de accommodaties zijn huisdieren niet toegestaan.

De Els is een fraaie houten groepsaccommodatie gelegen in een stilte gebied, grenzend aan het terrein van het Gelders Landschap, dat ruimte biedt aan maximaal 22 personen.

DE ELS FACILITEITEN

De Els heeft een verblijfsruimte met zit/ tv-hoek, een bar en een professionele open keuken. Daarnaast zijn er 4 slaapkamers met stapelbedden en 3 slaapkamers met 2 enkele bedden. De slaapkamers beschikken allen over een wastafel met warm en koud water.

In deze volledig gelijkvloerse groepsaccommodatie zijn er 5 toiletten en 5 douches aanwezig. Buiten heeft men de beschikking over veel ruimte (ca. 800m2) met terras en picknicktafels. Verder is het mogelijk om gebruik te maken van een lunchservice. Daarnaast kan het diner door de catering verzorgd worden.

Standaard zijn het bed- en badlinnen niet inbegrepen. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

INBEGREPEN EN NIET INBEGREPEN

  • ONTBIJT NEE
  • LUNCH NEE
  • WIFI JA
  • WELKOMSTPAKKETJA
  • BEDDENGOEDNEE
  • DEKBED EN KUSSENJA

 

BESCHIKBAARHEID DE ELS

Vanaf €240,-

De Els is geschikt voor ieder gezelschap. Gezinnen, families of zakelijke groepen.

RECREATIEPARK DE VELDSTER

Hét recreatiepark voor rust en vermaak in de Achterhoek.

Heb je nog vragen voordat je de Els bij ons willen boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag met het samenstellen van de perfecte vakantie in eigen land.

OVER ONS

Park de Veldster is een uniek gelegen park in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend om te wandelen en te fietsen. Parkbezoekers kunnen genieten van de unieke omgeving die zich kenmerkt door een rijke flora en fauna. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor wandel en fietsroutes. Komt u ons binnenkort bezoeken?

NEEM CONTACT OP

E-mail (verplicht)

Bericht

© Copyright 2018 Recreatiepark de Veldster

BTW-ID NL001389323B48