DE KASTANJE

STILTEGEBIED

Voor degenen die naast het groepsplezier ook rust en natuur weten te waarderen is dit een unieke en ideale locatie om een weekend of midweek door te brengen.

INCHECKEN VANAF 15.00 UUR

Komt later op de dag u beter uit? Laat het ons weten.

HUISDIEREN NIET TOEGESTAAN

In de accommodaties zijn huisdieren niet toegestaan.

De Kastanje is een accommodatie gevestigd in een oude authentieke, verbouwde, voormalige boerderij. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor een groep van maximaal 30 personen. De verblijfsruimte heeft een zit/ tv-hoek en een professioneel ingerichte open keuken.

DE KASTANJE FACILITEITEN

Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers met elk 4 stapelbedden, 2 douches, 2 toiletten en een gecombineerde toilet/douche voor mensen met een beperking. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers waarvan 1 slaapvertrek met 2 éénpersoonsbedden en 3 slaapvertrekken met 1 stapelbed en 2 één persoonsbedden. Op verdieping bevindt zich ook een extra douche en toilet.

Rondom de accommodatie heb je de beschikking over een ruimte van ca. 1000m2. Op het terras bevinden zich tuinstoelen en picknicktafels. Het is verder mogelijk om gebruik te maken van een lunchservice. Daarnaast kan het diner door catering verzorgd worden.

Standaard zijn het bed- en badlinnen niet inbegrepen. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

INBEGREPEN EN NIET INBEGREPEN

  • ONTBIJTNEE
  • LUNCHNEE
  • WIFIJA
  • WELKOMSTPAKKETJA
  • BEDDENGOEDNEE
  • DEKBED EN KUSSENJA

 
 
 

BESCHIKBAARHEID DE KASTANJE

  •  

Vanaf €240,-

De Kastanje is geschikt voor ieder gezelschap. Gezinnen, families of zakelijke groepen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

RECREATIEPARK DE VELDSTER

Hét recreatiepark voor rust en vermaak in de Achterhoek.

Heb je nog vragen voordat je de Kastanje bij ons willen boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag met het boeken van de perfecte vakantie in eigen land.

OVER ONS

Park de Veldster is een uniek gelegen park in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend om te wandelen en te fietsen. Parkbezoekers kunnen genieten van de unieke omgeving die zich kenmerkt door een rijke flora en fauna. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor wandel en fietsroutes. Komt u ons binnenkort bezoeken?

NEEM CONTACT OP

E-mail (verplicht)

Bericht

© Copyright 2018 Recreatiepark de Veldster

BTW-ID NL001389323B48