ACTIVITEITEN OMGEVING

Reacreatiepark De Veldster bevindt zich in een stilte gebied grenzend aan de terreinen van het Gelders Landschap. Op het terrein staan duidelijk gescheiden van de accommodaties een aantal chalets. Vanwege de ligging in een stilte gebied is het meenemen van geluidsinstallatie niet toegestaan. Met uw groep heeft u verder veel privacy. De omgeving kenmerkt zich door een zeer rijke flora en fauna met veel fiets- en wandelroutes en een uitgebreid scala aan buitenactiviteiten.

WELKE ACTIVITEIT GA JIJ TIJDENS JE VAKANTIE ONDERNEMEN?

Wandelroutes

De omgeving van de Veldster kent volop wandelroutes! Ons advies is om de omgeving één of meerdere dagen te voet te ontdekken. Grote kans dat je bijzondere vogels spot maar bovenal geniet van de bijzondere omgeving.

Fietsroutes

Graag nemen we je mee langs de mooiste plekjes rondom Geesteren. We raden het aan om de omgeving te ontdekken per fiest. Om het jou gemakkelijk te maken hebben we de leukste routes alvast geselecteerd.

Kristalmuseum

In het Borculose Kristalmuseum ontdek je de geschiedenis van de aarde. Zo vind je in het museum een grote collectie fossielen, mineralen, kristallen en edelstenen waarvan het ontstaan je miljoenen jaren in de tijd terug voert.

Boerengolf

De omgeving van Geesteren kent een breed scala aan buitenactiviteiten. Boerengolf is er daar één van. Ben je met een gemêleerd gezelschap dan is boerengolf een sportieve en vermakelijke uitstap voor ieder groepslid.

Pitch & Putt

Wil je op recreatief niveau een balletje slaan? Pitch en Putt Twente maakt het mogelijk. Het concept staat bekend als het golfspel voor iedereen. Of je nu 9 of 18 holes speelt, spelplezier staat voorop. Wanneer ga jij de baan op?

Brandweermuseum

In Borculo, gelegen in de Achterhoek, vind je één van de twee grootste brandweermusea in Nederland. Het museum herbergt een verzameling van brandweerwagens, voorwerpen, foto’s en andere attributen.

’t Hambroek buitenzwemmen

Net buiten de bebouwde kom van Borculo ligt het recreatiegebied ‘De Hambroekplas’. Hier kunt u zonnen,  zwemmen, gebruik maken van speeltoestellen of kanoën. Toegang tot het meer is gratis voor wandelaars en fietsers.

Zwembad ’t Timpke

Sportaccommodatie t Timpke is een sportcentrum aan de rand van Borculo. Bij ’t Timpke kunt u zowel voor recreatief zwemmen als squashen terecht. Ons advies: check voordat je gaat de openingstijden i.v.m. lessen.

Theehuisje

Ben je toe aan een middagje zoet? Dan is De Busker, een gezellig klein theehuis met theetuin, een bijzondere plek voor een heerlijke high tea. Goed te weten is ook dat het gehele aanbod in eigen keuken wordt gemaakt.

Wijngaarden

Wijngaard Adebaer wil iedereen van hun wijngaard laten genieten. Als je in de buurt bent raden wij het daarom zeker aan om hier een kijkje te nemen. Een wijnproeverij behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Hertenboerderij

In de omgeving spot je niet alleen vogels. Op steenworp afstand van het park kun je namelijk een hertenboerderij bezoeken. Bij bezoek krijg je gepassioneerd uitleg maar kan je ook een kijkje nemen in de bijhorende winkel.

OVER ONS

Park de Veldster is een uniek gelegen park in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend om te wandelen en te fietsen. Parkbezoekers kunnen genieten van de unieke omgeving die zich kenmerkt door een rijke flora en fauna. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor wandel en fietsroutes. Komt u ons binnenkort bezoeken?

NEEM CONTACT OP

E-mail (verplicht)

Bericht

© Copyright 2018 Recreatiepark de Veldster

BTW-ID NL001389323B48