SPELREGELS

1 mei · admin · No Comments

Onze spelregels

Tijdens het bezoek aan recreatiepark de Veldster gelden spelregels. Deze regels zijn opgesteld om jouw verblijf met andere gebruikers van recreatiepark de Veldster gelijktijdig en gebruiker na jou zo veilig mogelijk te laten verlopen. Overtreding van de spelregels leidt tot nader overleg maar kan in geval van ernstige overtreding ook leiden tot voortijdige of onmiddelijke beëindiging van je verblijf op recreatiepark de Veldster. Overtreding van de spelregels die te maken hebben met de brandveiligheid of ernstige (voortdurende) overlast leidt zonder meer tot beëindiging van het verblijf op recreatiepark de Veldster. Het recht op restitutie van de borgsom is daarbij komen te vervallen. Omdat er zich altijd (onverwachte) situaties kunnen voordoen waarin deze spelregels niet voorzien, kunnen de spelregels worden aangepast.
Er wordt geadviseerd om voor vertrek de (actuele) spelregels op www.veldster.nl nog eens na te lezen. Bij aankomst zijn altijd de geldende spelregels in de accommodaties aanwezig. In situaties waarin de spelregels niet voorzien is altijd het oordeel en besluit van de verhuurder geldend. Benieuwd naar onze spelregels? Lees ze hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

Park de Veldster is een uniek gelegen park in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend om te wandelen en te fietsen. Parkbezoekers kunnen genieten van de unieke omgeving die zich kenmerkt door een rijke flora en fauna. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor wandel en fietsroutes. Komt u ons binnenkort bezoeken?

NEEM CONTACT OP

E-mail (verplicht)

Bericht

© Copyright 2018 Recreatiepark de Veldster

BTW-ID NL001389323B48